Päiväkodeille

Kysy lisää

Kurahousuissa museoon

Nykytaide aukeaa lapsille mutkattomasti. Taidemuseokäynnistä kannattaa tehdä luonteva osa varhaiskasvatusta. Taidetta ei tarvitse aina ymmärtää, mutta siitä voi silti pitää. Lapsista löytyy luovuutta ja näkemystä yllättäville ja ihastuttaville tulkinnoille. Kurjanharmaan kurahousupäivän voi korvata leppoisalla kurkistuksella taiteen maailmaan tai täydentää aurinkoisen päivän ajatuksia herättävällä taidemuseoretkellä. Kurahousuille ja muulle varustukselle on juuri sopivasti tilaa museon naulakoissa.

Päiväkotiryhmät

Päiväkotiryhmät pääsevät ohjaajansa johdolla museoon ilmaiseksi. Ryhmäkäynti varataan etukäteen museon kassalta numerosta (02) 262 0850. Samasta numerosta voi halutessaan tilata oppaan. Päiväkotiryhmille opastuksen hinta on 39 € (ryhmä enintään 30 henkilöä). Tilaamalla opastuksen päiväkotiryhmät voivat vierailla myös aamuisin ennen museon aukeamista. Päiväkoti- ja esikouluryhmille tarjotaan keskimäärin kerran vuodessa myös maksuttomia opastuksia, joihin lähetetään erillinen kutsu s-postitse.

Infotilaisuus opettajille

Wäinö Aaltosen museolla järjestetään opettajille infotilaisuus jokaisen päätilanäyttelyn yhteyteen. Infotilaisuus pidetään yleensä heti näyttelyn avajaisia seuraavana maanantaina. Infotilaisuudessa esitellään museon näyttelyt sekä kerrotaan museon tulevista tapahtumista ja ohjelmista. Tarkoituksena on antaa eväitä ryhmäkäynnin valmisteluun, museovierailuun ja jälkityöstämiseen. Päiväkotien opettajat ja ohjaajat ovat tervetulleita opettajien infotilaisuuksiin.

Museon infopostilistan sekä Turun museoiden museopostilistan jäsenille lähetetään tilaisuudesta erillinen kutsu. Jos et vielä kuulu opettajien postilistoille, niin Wäinö Aaltosen museon infolistalle pääset lähettämällä yhteystietosi museopedagogille.

 

Asiasanat: 
Kaupunginosa/Alue: